English
Echipa GAL Tara Vrancei a participat la cursul de formare “Managementul proiectului”
3 Jul 2012

In perioada 25-29.06.2012, la sediul asociatiei, echipa Grupului de Actiune Locala “Tara Vrancei” a participat la cursul tinut de formatorul Florentina Carbunaru, cercetator in cadrul Forumului European de Tineret (European Youth Forum, Bruxelles) si Asistent de Cercetare in cadrul Academiei Romane, filiala Cluj.

Cursul a urmarit dezvoltarea competentelor membrilor echipei GAL Tara Vrancei asupra managementului de proiect si a avut ca puncte de interes: planificarea, analiza riscului, implementarea si evaluarea proiectului. Cursantii au participat activ la fiecare capitol al cursului si au avut posibilitatea de a aplica practic elementele de teorie invatate in cadrul cursului.

Cu aceasta baza de studiu teoretica si practica, echipa GAL Tara Vrancei porneste in mod organizat in dezvoltarea activitatilor, obiectivelor si prioritatilor prevazute in Strategia de Dezvoltare Locala.

 

    Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
    Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.