English
Documente Putnene
13 Dec 2012

Tara Vrancei este un tinut incarcat de istorie, traditii si legenda, probabil unul dintre cele mai frumoase teritorii din Romania. Informatii autentice despre aceste locuri se regasesc intr-un document de mare valoare scris de Aurel V. Sava – “Documente Putnene”. Primul volum  publicat in 1929 este intitulat “Vrancea: Odobesti – Campuri”, cel de-al doilea publicat in 1931 si intitulat “Vrancea: Iresti – Campuri”.

Cu o prefata scrisa de profesorul Nicolae Iorga, “Documentele Putnene” prezinta detalii despre istoria tinutului Vrancei, despre originea si traditiile locurilor, documente si insemnari pe care autorul, Aurel V. Sava le-a adunat intr-o culegere de mare bogatie.

Cuvantul introductiv al primului volum il puteti citi aici.

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.