Valorificarea într-o manieră inovatoare a potențialului turistic local al teritoriilor GAL partenere
COoperare Națională pentru TUrism Rural
Dezvoltarea durabilă a microregiunilor GAL Țara Vrancei, GAL Clisura Dunării și FDZR Bârgău - Călimani ca urmare a stimulării și promovării turismului sustenabil prin valorificarea potențialului local, promovarea producătorilor locali, a identității şi culturii locale, dezvoltarea diverselor forme de parteneriat și cooperare prin acțiuni inovative.
Integrează obiectivele patrimoniului cultural si natural cu meșteșugurile și producătorii locali, gastronomia artizanală locală, generând evenimente culturale de cunoaștere și socializare organizate pe teritoriul fiecărui GAL partener.
Eveniment pentru a atrage pasionații de sport în aer liber și de a promova potențialul turistic al teritoriului Țara Vrancei.
Activitate interactivă și sportivă pentru promovarea traseelor turistice din Țara Vrancei.
”Glasul Obștilor Vrâncene” este un eveniment cultural-artistic prin care se vor promova valorile culturale și specificul local către turiștii atrași de zona Țara Vrancei.

Asociatia Grupul de Acțiune Local Țara Vrancei, cu sediul în localitatea Năruja, județul Vrancea, CIF 29052083, având în vedere Contractul de Finanțare nr. C1930B182I01224100028/17.11.2023, pentru acordarea ajutorului financiar nerambursabil pentru proiectul cu titlul ”CONTUR – COoperare Națională pentru TUrism Rural”, vă informăm astazi 22.07.2024, asupra faptului că asteptam înscrieri la …

GAL Țara Vrancei încurajează tinerele generații să se implice în dezvoltarea și promovarea comunităților rurale din teritoriu. În data de 01.04.2024, echipa tehnică GAL Țara Vrancei a organizat o activitate de informare la Liceul Simion Mehedinți din comuna Vidra, județul Vrancea, destinată copiilor și elevilor din cadrul teritoriului. Scopul întâlnirii …

Asociația Grupul de Acțiune Local Țara Vrancei, în parteneriat cu Asociația Grupul de Acțiune Locală Clisura Dunării și Federația pentru Dezvoltarea Zonei Rurale Bârgău-Călimani, implementează proiectul de cooperare ”CONTUR – Cooperare Națională pentru Turism Rural” finanțat de Uniunea Europeană și Guvernul României prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală PNDR …

Organizarea de seminarii de instruire și formare pentru dezvoltarea activității producătorilor locali și crearea de lanțuri scurte de vânzare.
Cercetare legată de formele asociative care au funcționat în mod tradițional de-a lungul timpului în fiecare teritoriu GAL partener.
Proiectul de cooperare ”CONTUR – Cooperare Națională pentru Turism Rural” este finanțat de Uniunea Europeană și Guvernul României prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală PNDR 2014 - 2020, Programul LEADER - sub-Măsura 19.3 - componenta B.
2560
2000
1800
1600
1400
1200
1000
768
480