English
Chestionar Plan National Strategic 2021-2027
26 Jul 2019

Stimati parteneri,

Activitatea foarte importanta a realizarii chestionarelor privitoare la viitorul Plan National Strategic este in curs. Intr-o scurta centralizare a raspunsurilor care au fost primite pana acum se observa ca Programul LEADER este apreciat pozitiv si ca se propune o finantare de minim 15% din anvelopa financiara dedicate dezvoltarii rurale (precizarea este facuta la Intrebarea 10 sectiunea “Care sunt recomandarile dvs cu privire la urmatoarea PAC”). Pentru noi aceasta perceptie este cruciala si speram ca se va consolida pana spre sfarsitul lunii, cand este termenul limita de trimitere a chestionarelor.

Va rugam sa transmiteti chestionarul atasat la urmatoarele adrese de email, pana la finalul lunii Iulie 2019:

pns2021@madr.ro
pns@fngal.ro
office@tara-vrancei.ro

 

Va multumim!

GAL Tara Vrancei

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.