English
Chestionar pentru identificarea nevoilor actuale din teritoriul GAL Țara Vrancei
8 Nov 2023

Vă invităm să ne sprijiniți în procesul de elaborare a Strategiei de Dezvoltare Locală 2023-2027 a teritoriului acoperit de GAL Țara Vrancei, prin completarea acestui chestionar:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfUaX-8LqzKzhN2rDF83o7Pf-BS3xL-NHb-MJtRZeQyFkw1gw/viewform

Astfel dorim să identificăm nevoile, prioritățile și principalele probleme din teritoriul nostru. Opinia locuitorilor din Țara Vrancei este importantă pentru că dvs. știți cel mai bine specificul localității în care trăiți.

Vă mulțumim pentru interes şi sprijinul pe care ni-l acordați.

Împreună pentru o comunitate implicată!

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.