English
CHESTIONAR pentru factori de decizie din instituțiile publice din Țara Vrancei
9 Mar 2016

Dacă sunteți o persoană care activează într-o instituție publică din Țara Vrancei înseamnă că știți care sunt nevoile și prioritățile din comuna dumneavoastră și sunteți preocupat pentru dezvoltarea locală pe termen lung.

Acest chestionar este folosit pentru elaborarea Strategiei de Dezvoltare Locală 2016-2020 a GAL Țara Vrancei. Ne puteți ajuta să identificăm și să rezolvăm o parte din nevoile teritoriului nostru.

Vă rugăm să ne răspundeți la următoarele întrebări:

    Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
    Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.