English
CHESTIONAR pentru elaborarea Strategiei de Dezvoltare Locală GAL Țara Vrancei
9 Mar 2016

Ținutul istoric Țara Vrancei reprezintă geografic zona de deal și munte de la Vidra în sus.
Tu faci parte din ȚARA VRANCEI. Tu poți să vezi ce alții ignoră.

Te invităm să ne sprijini în procesul de elaborare a Strategiei de Dezvoltare Locală a teritoriului acoperit de GAL Țara Vrancei, prin completarea acestui chestionar!

Prin acest studiu dorim să identificăm nevoile, prioritățile și resursele teritoriului Țara Vrancei și totodată să identificăm principalele probleme pe care le întâmpini în accesarea fondurilor europene de dezvoltare durabilă.

Opinia ta este importantă pentru că tu știi cel mai bine nevoile și prioritățile localității în care trăiești.

Îți mulțumim pentru interesul şi sprijinul tău!

Completează acest chestionar:

    Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
    Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.