English
Apel de identificare a persoanelor resursa din Tara Vrancei pentru echipa GAL
28 Aug 2012

Pentru Grupul de Acțiune local ȚARA VRANCEI resursele umane constituie cea mai importantă bogație. În acest sens GAL ȚARA VRANCEI declanșează o campanie de identificare a persoanelor resursă din teritoriul Țării Vrancei pentru a dezvolta echipa de lucru care implementează activitățile prevăzute în cadrul Strategiei de Dezvoltare Locală.

Pentru derularea unor activități din cadrul proiectului, GAL ȚARA VRANCEI dorește să dezvolte echipa de implementare cu persoane resursă din fiecare localitate a teritoriului, cunoscători ai comunității locale, a specificului și ocupațiilor din zonă, a posibilităților de dezvoltare, a oamenilor și tradițiilor din Țara Vrancei.

În condițiile în care societatea modernă este într-o permanentă schimbare, oamenii reprezintă resursa comună, o resursă cheie a tuturor organizațiilor, care asigură dezvoltarea acestora și atingerea obiectivelor propuse. Avantajul competitiv al unei organizații rezidă în oamenii săi, deoarece potențialul lor contribuie activ la creșterea eficienței organizaționale.

În acest context adresăm,  persoanelor interesate care locuiesc in Țara Vrancei, un apel să vină alături de echipa GAL ȚARA VRANCEI și împreună să ajutăm la dezvoltarea durabilă a teritoriului nostru, prin atragerea de resurse europene, crearea de oportunități, inițiative sociale, economice și culturale. Va fi creată o bază de date cu toate persoanele interesate să participe la proiectul GAL ȚARA VRANCEI care vor fi consiliați pentru conștientizarea obiectivelor și priorităților noastre, instruiți pentru implementarea alături de echipa tehnică GAL ȚARA VRANCEI a activităților din Planul de Dezvoltare Locală.

Persoanele interesate ne pot contacta la:

Tel: 0237.677.380

Mobil: 0767.874.215

Email: office@tara-vrancei.ro

[contact-form 3 “Formular 3”]

Va rugam sa ne trimiteti un CV complet pe email la office@tara-vrancei.ro sau sa-l prezentati la sediul GAL Tara Vrancei din com. Naruja.

Constituie avantaje: Cunostinte privind dezvoltarea comunitara, Limbile straine, Dorinta de a face voluntariat

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.