English
Comunicat: Anunt important GAL Tara Vrancei (27.08.2013)
27 Aug 2013

Grupul de Acțiune Local ȚARA VRANCEI intenționează să realizeze o modificare a Strategiei de Dezvoltare Locală pentru a se adapta cât mai bine cerințelor specifice a teritoriului GAL ȚARA VRANCEI, prin realocarea sumelor între măsurile de finanțare prevăzute în Planul de Dezvoltare Local.

Din acest motiv, GAL ȚARA VRANCEI anunță potențialii solicitanți de proiecte pe actuala Strategie de Dezvoltare Locală să depună pentru selecție proiectele aflate în lucru până la data de 20.09.2013 .

Beneficiarii interesați să depună proiecte în cadrul Strategiei GAL Țara Vrancei pentru măsurile 112 (Instalarea tinerilor fermieri) și 121 (Modernizarea exploatațiilor agricole) sunt rugați să depună o intenție scrisă la sediul GAL Țara Vrancei, comuna Năruja.

 

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.