English
Adunarea Generala Ordinara a GAL Tara Vrancei (03.03.2013)
6 Mar 2013

In data de 03.03.2013 a avut loc Adunarea Generala Ordinara a GAL Tara Vrancei, convocata prin decizia Consiliului Director nr. 6/06.02.2013. Intalnirea a avut pe ordinea de zi: prezentarea unui raport de activitate si a unui raport economico-financiar al GAL Tara Vrancei pe anul 2012, propuneri de modificari ale Strategiei de Dezvoltare locala, aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pentru anul 2013 pe cele doua semestre aferent componentelor a si b, discutii diverse.

La acesta Adunare Generala Ordinara au participat 38 de membri din totalul de 66, adunarea fiind statutara. Presedintele GAL Tara Vrancei, dl. Stefan Tataru a deschis intalnirea prezentand ordinea de zi, care a fost aprobata in unanimitate. Dl. Valentin Popa a prezentat detalii despre activitatile si rezultatele realizate in anul 2012 de catre GAL Tara Vrancei, dl. Bosoiu Bogdan a facut o prezentare a evolutiei economico-financiare pe anul trecut si o estimare a  bugetului pentru anul 2013. Dupa aceste prezentari, au fost discutate proiectele selectate in cadrul GAL, care sunt problemele intampinate si echipa tehnica a dat raspunsuri la intrebarile primite din partea celor prezenti. Au fost discutate si propuneri pentru modificarea Strategiei, ca efect al solicitarilor primite din partea beneficiarilor in primul an de implementare si ca aliniere la ultima versiune PNDR si a Ghidurilor Solicitantului prezentate pe APDRP.

La solicitarea presedintelui GAL Tara Vrancei, subiectele de pe ordinea de zi au fost supuse aprobarii din partea membrilor prezenti, toate fiind aprobate in unanimitate.

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.