English
Actiune de promovare a traditiilor din Tara Vrancei la St. Patrick’s Festival (07.03.2013)
14 Mar 2013

La Bucuresti pe 17 martie, de ziua Irlandei, va avea loc cea mai mare parada de care alegorice din Europa continentala, dedicata Sfantului Patrick. Carele alegorice vor fi decorate de studentii Universitatii de Arte si de membri ai Teatrului de Arta din Bucuresti.  Evenimentul va fi unul de sunet si culoare, cu reprezentanti ai ambasadei Irlandei la Bucuresti, concert in aer liber si parada unui grup de 20 de cimpoieri din tinuturile istorice ale Romaniei.

GAL Tara Vrancei va participa la parada grupului de cimpoieri pentru a promova cultura si traditia cimpoiului din tinutul istoric al Tarii Vrancei, un instrument stravechi si plin de semnificatii culturale.

 

 

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.