English
Actiune de informare realizata de GAL Tara Vrancei in localitate Tulnici (29.08.2012)
30 Aug 2012

In data de 29.08.2012, Grupul de Actiune Local “Tara Vrancei” a organizat intalnirea de informare cu lideri locali si potentiali beneficiari ai strategiei de dezvoltare in comuna Tulnici, din judetul Vrancea.

Actiunea s-a desfasurat la sediul sediul Obstii Tulnici si au participat potentiali beneficiari din zona si echipa GAL Tara Vrancei, din care au facut parte Alina Mihalache, Ciprian Bogoi, Ionel Antimirescu, Lenuta Popescu si Bogdan Bosoiu.

Dupa o scurta introducere facuta de presedintele Obstii Tulnici, Ciprian Bogoi care a informat pe cei prezenti despre actiunile desfasurate de la inceputul proiectului GAL Tara Vrancei, despre sesiunile de informare si promovare realizate pana acum, despre apelurile lansate de cereri proiecte. De asemenea au fost expuse beneficiile pe care le poate aduce GAL Tara Vrancei in folosul comunei Tulnici si cum masurile de finantare europene pot sprijini comunitatea locala.

Au urmat o prezentarea a masurilor de finantare din Planul de Dezvoltare Locala (121, 122, 312, 313 si 322), a activitatilor care pot fi finantate si care pot fi beneficiarii eligibili. In finalul intalnirii au fost intrebari din partea celor prezenti si discutii legate de subiectele prezentate.

Ca noutate a fost prezentat si apelul de identificare si creare a unei baze de date a persoanelor resursa din comuna Tulnici, care sa intre in echipa de implementare a GAL Tara Vrancei si care sa sprijine actiunile realizate in teritoriu si sa difuzeze informatii catre comunitatea locala.

Pentru cei prezenti au fost distribuite materiale de informare (pliante, afise), fise cu masurile de finantare, iar la sediul Obstii si al primariei au fost lipite afise cu actiunile de informare si beneficiile aduse de GAL Tara Vrancei.

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.