English
Actiune de promovare organizata de GAL Tara Vrancei in localitatile Nereju, Spulber si Paltin – 05.04.2012
5 Apr 2012

Pe data de 5 aprilie 2012 a avut loc o actiune de promovare asupra masurilor din Planul de Dezvoltare Local al GAL Tara Vrancei. Echipa GAL Tara Vrancei s-au deplasat in localitatile Nereju, Spulber si Paltin pentru a informa comunitatea locala si potentialii beneficiari despre masurile de finantare nerambursabile si despre lansarea cererii de proiecte pentru aceste masuri.

In localitatea Nereju au fost distribuite pliante de informare cu masurile de finantare si afise cu informatii despre Tara Vrancei si proiectul GAL la sediul primariei Nereju unde echipa GAL Tara Vrancei a discutat cu dl. viceprimar Raduta Bozgonete, la sediul Obstii Nereju unde s-a discutat cu presedintele de Obste dl. Popa Serban. De asemenea, au fost impartite pliante si afise la punctele de interes comun din localitate.

Actiunea a continuat in localitatea Spulber, unde au fost distribuite materialele de informare (pliante, afise) la sediul Primariei Spulber, unde s-a discutat cu dl. viceprimar Maciuca Cristea si la sediul Obstii Spulber unde s-a discutat cu presedintele de Obste dl. Valcan Sorin. Urmatoarea localitate vizitata de echipa GAL Tara Vrancei a fost Paltin, unde au fost distribuite pliantele si afisele de informare la sediul Primariei Paltin unde s-a discutat cu dl. viceprimar Pantus Ionel.

Aceasta actiune a fost inca o etapa in activitatea de informare a potentialilor beneficiari despre masurile de finantare, criteriile si actiunile eligibile din cadrul proiectului GAL Tara Vrancei.

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.