English
Actiune de informare desfasurata de GAL Tara Vrancei in comuna Nistoresti (29.08.2012)
30 Aug 2012

In data de 29.08.2012, Grupul de Actiune Local “Tara Vrancei” a organizat intalnirea de informare cu lideri locali si potentiali beneficiari ai strategiei de dezvoltare  in comuna Nistoresti, din judetul Vrancea.

Actiunea s-a desfasurat la sediul primariei Nistoresti si au participat consilierii locali, potentiali beneficiari din zona si echipa GAL Tara Vrancei, din care au facut parte Alina Mihalache, Ciprian Bogoi, Lenuta Popescu si Bogdan Bosoiu.

Ciprian Bogoi care a informat pe cei prezenti despre actiunile desfasurate de la inceputul proiectului, despre sesiunile de informare si promovare, despre apelurile de cereri proiecte. De asemenea au fost expuse beneficiile pe care le poate aduce GAL Tara Vrancei in folosul comunei Nistoresti si cum masurile de finantare europene pot sprijini comunitatea locala.

Au urmat o prezentarea a masurilor de finantare din Planul de Dezvoltare Locala (121, 122, 312, 313 si 322), a activitatilor care pot fi finantate si care pot fi beneficiarii eligibili. In finalul intalnirii au fost intrebari din partea celor prezenti si informatii lamuritoare transmise de membrii GAL Tara Vrancei.

Ca noutate a fost prezentat si apelul de identificare si creare a unei baze de date a persoanelor resursa din comuna Nistoresti, care sa intre in echipa de implementare a GAL Tara Vrancei si care sa sprijine actiunile realizate in teritoriu si sa difuzeze informatii catre comunitatea locala.

Pentru cei prezenti au fost distribuite materiale de informare (pliante, afise), fise cu masurile de finantare, iar la sediul primariei au fost lipite afise cu actiunile de informare si beneficiile aduse de GAL Tara Vrancei.

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.