English
A fost depus primul proiect pe GAL Tara Vrancei!
31 Jul 2012

Primul proiect depus in cadrul Planului de Dezvoltare Locala al Grupului de Actiune Local “Tara Vrancei” a fost depus pe data de 30.07.2012. Beneficiarul este Primaria Comunei Vidra, iar titlul proiectului este “Infiintare teren de sport multifunctional in aer liber”.

Proiectul este depus conform masurii 322 – Renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunatatirea serviciilor de baza pentru economia si populatia rurala si punerea în valoare a mostenirii rurale, si speram ca este primul dintr-o serie lunga de proiecte si initiative din partea comunitatii, institutiilor publice si locale din teritoriul Tara Vrancei.

 


      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.