English
Intalnire de promovare la Valea Sarii (14.09.2012)
14 Sep 2012

Intalnirea de promovare a avut loc la sediul Primariei din Valea Sarii, in cadrul sedintei Consiliului Local, la care au participat consilierii locali dar si alti potentiali beneficiari din mediul public sau privat. Din partea echipei GAL Tara Vrancei au participat Alina Mihalache, Elena Popescu, Ciprian Bogoi si profesorul Ionel Antimirescu.

Dupa prezentarea echipei, Ciprian Bogoi a prezentat un sumar al activitatilor intreprise de GAL Tara Vrancei pana in prezent, punctand beneficiile si oportunitatile care apar in urma desfasurarii acestor actiuni. Au fost prezentate si directiile viitoare pe care si le-a propus proiectul GAL pentru teritoriul Tara Vrancei.

A urmat prezentarea masurilor de finantare prevazute in cadrul Strategiei de Dezvoltare Locala, fiind detaliate masurile 121, 122, 312, 312 si 313. La acestea au fost precizate actiunile eligibile care pot fi finantate, exemple de astfel de actiuni, ponderea contributiei nerambursabile. La finalul prezentarii masurilor au venit intrebari din partea celor prezenti, in special despre cofinantare si despre pasii necesari in accesarea masurilor.

O prezentare a GAL-ului a fost facuta si de dl. primar Marcu Valentin care a subliniat care sunt obiectivele si prioritatile privind dezvoltarea locala si actiunile care pot fi realizate in sprijinul comunitatii din comuna Valea Sarii.

Un alt punct al discutiei a fost si prezentarea apelului de selectie al GAL Tara Vrancei prin care doreste sa realizeze o retea de implementare in teritoriu, cu persoane-resursa care cunosc bine teritoriul si nevoile fiecarei zone in parte, si pot sa difuzeze informatiile mai rapid catre beneficiarii din teritoriu. Crearea unei astfel de baze de date este de bun augur atat pentru comunitatea locala, pentru cei care vor sa intre in echipa GAL si pentru desfasurarea proiectului.

La finalul intalnirii cei prezenti au primit materiale de promovare (pliante, fise cu masuri), iar la sediul Primariei din Valea Sarii au fost lipite afise de promovare si afise cu apelul de selectie a personelor-resursa din teritoriu.

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.