English
Informare
23 Mar 2014

Referitor la Raportul de selectie pentru Masura 421 „Implementarea proiectelor de cooperare” cu numarul 1016/08.03.2014, prin care a fost selectat proiectul cu numarul 60/28.02.2014 intitulat „Fermierii si animalele salbatice”, solicitantii GAL Tara Vrancei si GAL Movila lui Burcel Vaslui Nord au solicitat retragerea proiectului.

In acest caz valoarea financiara nerambursabila selectata aferenta proiectului (52.500 Euro pentru GAL Tara Vrancei si 12.750 Euro pentru GAL Movila lui Burcel) va fi realocata in cadrul Masurii 421.

      Pentru informatii despre alte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. ec.europa.eu/romania
      Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web www.tara-vrancei.ro. Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.